Thursday, August 4, 2011

Asiaa Irja Askolalle!

(( Varjokani production on ollut ongelmissa internetyhteyden kanssa joten anteeksi viivytys))
---->
Voisiko joku ystävällisesti viedä nämä terveiset Askolalle? Olisin hyvin suuren kiitoksen velassa.


Itse kristittynä ja omasta mielestäni erittäin suvaitsevana henkilönä ihmettelen eräitä asioita Suomen nykyisessä kirkossa. Kristillisyys on perinteinen uskontomme, ja sitä pitäisi vaalia. Ei tietenkään niin että ketään pakotettaisiin siihen . Ateistit ja muslimit saavat vapaasti olla sitä mitä haluavat.

Jostain kumman syystä tämä ns. "vapaa lupa ajatella omilla aivoillaan" ei koskekaan meitä kaikkia. Homoseksuaaleja, ja ateisteja se kyllä koskee, mutta jostain kumman syystä ex-homoseksuaalit ja kristityt jotka uskovat Raamattuun eivät saa olla omaa mieltään?  Saanko kysyä missä vika?



Otetaampas esimerkiksi Gay parade- paraati, jossa homoseksuaaliset ihmiset marssivat tasa-arvon puolesta ja osoittavat omaa mieltään. Tämä on Suomessa täysin sallittua, ja mielestäni saakin olla, mutta kas kummaa heti kun joku ilmoittaakin olevansa ex-homo niin heti ollaan syyttämässä kyseistä henkilöä toisten oman mielipiteen loukkaamisesta, ja masentamisesta ym. Mikseivät muka ex-homot saisi olla omaa mieltään? JA sitten vielä väitetään että kyseistä henkilöä haastatellut Nuotta olisi rasistinen. Kuka tässä ei anna kenen olla oma itsensä. Kukaan ei ole kieltänyt etteivätkö homoseksuaalit saisi olla omaa mieltään mutta nähtävästi tämä ei edelleenkään koske ex-homoja, vaan nämä ovat heti loukkaavia itsekeskeisiä ja hyökkääviä rasisteja jotka näkevät vain oman itsensä. Miten minusta tuntuu että tuo väite pätee enemmän johonkuhun toiseen ihmisryhmään joka näyttäisi sietävän vain oman mielipiteensä, ja muut (siis ne pskapäät ja erimieltä olevat) ovat rasisteja. (?)

Toinen asia on se että kas kummaa kun muslimit saisivat kyllä tulla kirkkoon kertomaan omaa mielipidettään mutta kristiytyt yhteisöt eivät. Miksi tämä minusta vaikuttaa siltä että että täällä tosiasiassa syrjitään uskovia kristittyjä ja nämä syyttäjät väittävät olevansa törkeän rasismin uhreja!!!

Tietenkin tuomitsen myös muslimeija ja homoseksuaalisia henkilöitä koskevan todellisen rasismin. He ovat yhtä arvokkaita kuin mekin. Kuitenkin mielestäni myöskin kristittyjen pitäisi antaa olla omaa mieltään kun kaikki muutkin saavat niin toimia.

-Varjokani

OMA MIELIPIDE SALLITUKSI KAIKILLE!!