Sunday, October 6, 2013

Kysymys Gosupermodel.fi -sivulle?

› Kimba
Okei siis tässä törmäsin erääseen malliin jonka kanssa tuli puheeksi se että tämä oli saanut ylläpidolta/modeilta jonkinsortin nootin siitä että tämä oli istunut siskonsa vieressä ja neuvonut siskolle miten Gosun pelejä pelataan?
..
Kaikki me varmaan muistamme Sharlotan aikalisän jonka jälkeen tästä oli jonkinsortin keskustelua.. joo itse olen viettänyt viikonloppuni kirjoja lukien mutta nyt haluttaisi kovasti saada virallinen selvitys että missä menee raja ja MINKÄ Te, ylläpito ja moderaattorit katsotte "Mallin jakamiseksi".

On toki tuomittavaa jos itse kirjautuu kaverin mallilla sisään ja kirjoittelee kaverin nimissä viestejä. Se on väärin ainakin mut missä se raja muuten menee?

Enkö mä saa istua kaverin vieressä kun tämä Gosuttaa? Ja enkö mä saa kaverin vieressä istuessa pelata esim. Vaatehuonehaastetta?
..

Ja Toivon todella ettei mulle tule tästä mitään varoitusta tai ongelmia. Jos tämän kaltaisten kysymysten esittäminen katsotaan pahana asiana pahoittelen jo etukäteen mutta mua vaan jäi vaivaamaan tämä asia.


Isoin halauksin kaikille Gosupermodel.fi yhteisön jäsenille
~Kimba

---
"Voi-Voihan Juustoh!!.. Mitäääh? Se oli kirosana."
-Vinski