Thursday, October 2, 2014

Eli siis Gosussa siis ei saa provosoitua

"...Olet jatkanut riidan haastamista sekä toisen mallin kiusaamista aiheessa "Mä vihaan ku kimba". Olet mm. kommentoinut toisen mallin juttuja "Aww.. Eli siis yrität paeta vastuuta? Söpöä. <3 Ei, me kyllä ollaan täällä ihan järkeviä oltu mut susta en tiedä.", "Ja neiti on muuten sitten hyvä ja kertoo ikänsä? Onko neiti mua vanhempi? Eli onko neiti sitten jo 21v? :O Sitten ihmettelen kyllä aiheen olemassaoloa ihan uudestaan ääneen o_o XDD" sekä "Nyt sitte voidaan miettiä miten yhtään kukaan 51-vuotias on a) gosussa ja jaksaa ottaa noin isot paineet rusakon olemassaolosta? :3 Söpöä. <3". Ymmärtänet itsekin, että kyseiset kommentit ovat tarkoitettu vain toisen mallin mielen pahoittamiseksi sekä ärsyttävät ja provosoivat toista osapuolta. "

Joo ymmärrän pointtinne ja yritän olla hiljaa. 8-)

Ja joo edelleen tiedostan itsekin provosoituvani herkästi ja yritän opetella siitä eroon. Mutta näemmä tarvitsen vielä paljon harjoittelua.

Ja tähän perään liitän että todellakin yritän oppia virheistäni ja toivon että malliani ei poisteta sillä mä todella yriän parhaani vaikkakin nyt huomaan että mokasin ja pahasti näemmä.