Sunday, December 6, 2015

Shadowfield - meeh

Vihdoinkin tää alkaa näyttää jo verkkosivusto-foorumilta. Nyt pitäisi vielä kehitellä tänne jotain kivoja pelejä. :)

Onko teillä mitään ideaa että millaisella lähdettäisiin liikkeelle?
http://shadowfield.my-rpg.com/

Puhdas alku - Kimba - meh - Oisinpa joku tuntematon ni saisin riehua ja pelleillä ilman et tulee sellanen syyllinen olo

Siis puhdas alku jonain jota kukaan ei tunne. Sitten ehkä joku uskaltaisi puhuakin mulle. Tai kun tuntuu että nykyään edelleen jotkut on sillei "iih. Kimba ei sille uskalla puhuu."

Mut sitte kun mulla on eroava kirjoitustyyli ja omalaatuinen piirrustustyylii niin mut tunnistetaan heti. Gosussa kokeilin aloittaa uudella mallilla ja yhden sanan kirjoitin foorumille ja paljastuin. Jotenki vaan ajattelin tulla sydäntä tänne keventämään siitä miten tahtoisin olla kuten kaikki muutkin. Ja joo tiedän etten ole mitenkään erityinen mut olis kivaa olla tuntematon ja sellanen jota kohtaan ei ole ennakko-olettamuksia.

Tai ainakin itsellä on sellanen olo jäänyt gosuajosta että jos tein yhtään mitään niin aina joku järkyttymässä. Pahimmassa vaiheessa en saanut vaihtaa mallini ulkoasua ollenkaan. XD

Ja sitten kun sanoin mielipiteeni jostain kaikki oli sillei "Miten se nyt noin voi sanoohh?!" Kaipaan jotenki sitä aikaa kun kukaan ei tienny musta mitään. :( Mut tiedän sen että sitä ei taida saada takasin. :(

Ku tekis mieli vaan riehua ja olla pöljä mut tulee sellanen olo et ei pysty koska kaikki olettaa multa jotain käytöstapoja.

:( Jotenki kauheen vastuullinen olo. Tai siis tuntuu et kaikki vihaa mua jo valmiiks. XD

Ois kiva olla vaan ei kukaan.