Wednesday, February 3, 2016

Täällä taaaash~

Heips huips vain kaikille.
Tiedän olen todellakin mestari mitä siihen tulee että unohdan asioita joita minun pitäisi tehdä aktiivisesti. Ja silloin kun kyse on siitä että jotain pitää tehdä minä suorastaan välttelen sitä kuin ruttoa.
..
Sitten välillä suunnittelen että mitä minä voisin tehdä, ja saan tuhat hyvää ideaa, mutta sitten tulee eteen valinnanvaikeus, että minkä näistä minä toteuttaisin? Sitten lopulta koko roska kaatuu siihen että en tee mitään.

Minun piti jossain vaiheessa kuvata teille vloggaus-video jossa selitän teille mitä olen tehnyt, mutta sitten ujous, ja se etten pidä omasta ulkonäöstäni otti vallan. Anteeksi. :((

Ja joo, Shadowfieldsiä kehitelen edelleen. Siinä vaan vähän sama ongelma, eli en ollenkaan keksi että millaisesta pelistä pitäisi aloittaa. Nyt vihdoin sain aikaiseksi tehdä sinne demo-version cookie-clickeristä. :D

Niinpä minä toivoisin että te rakkaat, ja ihanat ihmiset auttaisitte minua ja sanoisitte minulle että millainen peli minun pitää tehdä. Valinnanvaikeus on liian suuri. Ja kyllä Riko-Neko on edelleen projektissa mukana, mutta hänellä on atm. opiskelukiireitä, ja minäkin keikkatyötä teen, joten ollaan molemmat aika "kiireisiä", tai Neko kiireinen ja minä laiska., D:

Mutta siis pyrin pyörimään SFssä joka päivä,ja jos minua ei siellä näy saa minua huutaa twitterissä ja minä tulen. :3

Ja mitä tämän piti olla vain lyhyt "Moi mtsä?" postaus, mutta nyt on jo aikamontariviä ja koen etten ole edes päässyt alkuun. Paitsi hymiöiden spämmimmisessä. Anteeksi siitäkin. :/ Muttakun jotenkin koen että on Gosuajoilta jäänyt paha tapa kertoilla kasvojen ilmeitä hymiöiden kautta. (jotkut pahat tavat eivät unohdu).

Mutta siis en ole unohtanut teitä. Ja toivon että te ette ole unohtaneet minua (hyvässä mielessä).

http://shadowfield.my-rpg.com/h1-pelit