Sunday, August 18, 2013

If I would write a story..

Would you read it?
Yep. This is a question for you ninjas in dA! 8-)
And yes what I have in mind at the moment is kinda related to Throttle. *vink*

Vastaillaas sitte näihin aikani kuluksi..

Jep.. I got kinda tagged here.. Damn it and I tough people only dared to tag me in dA.
..

11 Kysymystä seuraaville 

1. Miten luokittelisit tyylisi?
-Das Baikarmaus 8-)



2. Lempiblogisi?
-Olenko pahis jos sanon että oma blogini? Sinne on kivaa kirjoitella kaikkea mitä milloinkin ajattelee ja sitten myöhemmin miettiä ja katua että jahas.. oonko mä joskus kirjotellut tällastakin ja ajatellut tällastakin? XD

3. Mistä et pidä itsessäsi? 
-Tjaa.. aika paha. En nyt tiedä.. Ainakaan en ole kovinkaan iloinen siitä että mulla tosiaan on tuo lievä adhd, jonka seurauksena mulla on kaikki huonot ominaisuudet mitä BMFM Vinskilläkin. Paitsi ettei mulla ole ketään Turbon tai Moton kaltaista jonka seläntaakse piiloutua kun satutn töppäämään..

4. Kuvaile luonnettasi kolmella sanalla?
-Pirteä, Omalaatuinen , Vinski (Onks toi ees sana?)

5. Lempijuomasi? 
-Coca Cola

6. Miksi aloitit bloggauksen? 
-Tjaa siihen on useita syitä. Ehkä pääasiassa siksi että mulla on paljon enkunkielisiä ystäviä deviantART.com sivuston kautta ja yleensä kirjoittelenkin enkuksi kaikkea mitä ajattelen ja mietin ja niin edespäin..

7. Lempihiustenvärisi? 
-Omani. 

8. Osaatko automerkkejä? 
-Toyota,Honda, Subaru, Mitsubishi, Nissan, Mersu, Volvo, Opel, Wolkwagen, Sisu, Lada... ööh.. Peugeot, Subaru, Ferrari.. enempää ei muistu mieleen.

9. Haluaisitko lävistyksen jonnekkin, minne? 
-Enpä oikeastaan. Olen aika kipuarka. Korvikset pitäis varmaan joskus hommata koska sukulaiset ostelee mulle niitä jatkuvasti vaikka tietävät ettei mulla ole (vieläkään) reikiä. Ja kyllä ikää on se 19v.

10. Sivusto, jolla vietät eniten aikaa?  
-Veikkaan että aika moni tulee valittamaan että mun pitäisi sanoa Gosupermodel.fi mutta jotenkin tuntuu että kyllä se enemmän tuo deviantART.com on. 


11. Pidätkö kissoista? 
-Niiden kanssa ei voi elää, eikä ilman niitä voi elää. Okei mulla vaan on kaksi pentua vahdittavana ja ne osaavat välillä olla hyvinkin rasittavia. Mutta pidän minä heistä.


~Varjokani

//
Ja tiedän että taggauksen ideana on taggata muita mutta olen kapinallinen enkä taggaa ketään. Hahhahahahahha!

Kirjoittaisko turri-ficcejä vaiko ei? Vaikea päätös väsyneenä..

Mä myönnän etten ole mitenkään täydellinen ja osaan välillä käyttäytyä aika idioottimaisesti.. no mennyttään ei voi muuttaa ja pitää silti jatkaa eteenpäin.

Nyt kun taas on opiskelu alkanut ja kesäloma kului aikalailla BMFM-ficcien kanssa. :3
Nyt tuli itsellekin kauhea himo ruveta kirjoittamaan jotain.. Ehkä pitäisi? Tai sitten ehkä ei?
Tai ehkä kuitenkin pitäisi?

Näitä asioita pyörittelen päässäni ja mietin josko kirjoittaisin jotain, ja samalla mietin että minne pistän takarajan. Miten pahaksi se saa mennä?

Juu nyt taidan olla liian väsynyt ottamaan vastuuta siitä mitä kirjoittaisin jos rupeaisin ficciä tänne suomeksi kirjoittamaan. Ehkä Enlganniksi? Tai ei sekään varmaan tilannetta parantaisi. .. Ei ainakaan hyvässä mielessä koska setti olisi kuitenkin liian outoa ja katuisin sitä aamulla.

Niin ja jos joku teistä ei sitä vielä tiedä mulla on lievä ylivilkkaushäiriö jonka johdosta olen hyvin impulsiivinen, ja liian usein huomaan että toimin ensin ja ajattelen vasta jälkikäteen. Juuri sen takia tässä nyt päivittelenkin ja mietin että pitäiskö kirjoittaa tarinaa vaiko eikö?

Jotenkin kirjoittamalla saan pääni selvitettyä kaikkein parhaiten. Yleensä teen sen enkuksi mutta nyt jostain syystä iski kova himo kirjoittaa ihan suomenkielellä.

Tiedän että varmasti (jos ylipäätään olet jaksanut tänne asti) lukea pidät minua sekopäänä. Mutta minua ei kiinnosta. Itsepähän olet blogitekstiäni lukenut tänne asti. Joten itse saat päättää mitä teet elämälläsi joten minua on turhaa syyttää siitä että vein turhaan aikaasi.

Tällähetkellä vain ei yhtään tekisi mieli nukkua, vaan tekisi mieli kirjoitella jotain kivaa. Jotain turreihin liittyvää.. mutta taidanpa jättää ainakaan Suomeksi julkaisematta koska tiedän katuvani sitä heti huomenna aamulla kun luen ensimmäiset kommentit täältä.

...
Mut miten on? Kirjoittaisko jotain kivaa omaksi riemuksi vai ei?

Oioi Gosu..

Juu itse kyllä opin virheistäni enkä aijo enää Gosun palvelimesta sanoa halaistua sanaa.. Sen enempää väittää sitä toimivaksi kuin kertoa että se lagittaa.

Mutta siis asiaan.

"goSupermodelin käyttäjille
Lähetän tämän kirjeen, jotta osaatte varautua tarkastukseen. Internetin sivistystoimi on palkannut minut selvittämään, opitteko mitään tätä sivustoa (goSupermodelia) käyttäessänne.
Tulevien neljän viikon aikana laadin raportin sivustolla (goSupermodelissa) havaitsemistani asioista. Mikäli sivusto (goSupermodel) ei mielestäni palvele sivistämistarkoituksessa vaan tuhlaa käyttäjiensä aikaa, esitän sivuston muuttamista niin, että 90 % sisällöstä on koulutuksellista.

Esimerkkejä koulutuksellisesta sisällöstä ovat matemaattiset tehtävät, oikeinkirjoitusharjoitukset ja maantiedon kokeet.

Terveisin

Herra Gerard Gerland
Tarkastaja, Internetin sivistystoimi

Ei pahalla mutta ainakaan itse en ole koskaan kuullut mistään Internetin sivistystoimesta, eikä myöskään herra Geraldin nimellä löydy mitään. Epäilen että kyseessä on kuvitteellinen henkilö sekä kuvitteelinen kampania.

Itseä kuitenkin hämmästyttää se miten vakavasti Gosu käskee meidän ottaa kaiken mitä sanomme ja teemme.

Kaiken pitää olla todenperäistä ja vakavaa..
Ja mitäs sitten itse tehdään jokin tällainen "pila" meille?

..

Ihmettelen täsäs vain että mitä ylläpidolla on mielessään.. Ja miksen minä ole mitään tuollaisesta sivistystoimesta kuullut.

Agenttirusakko pitää korvansa auki ja ...
Okei ehkä vaan keskityn koodaamaan sitä opinnäytetyötäni. 8-)
--
Image made by 

MayaPatch

from Deviantart.com