Sunday, August 18, 2013

Oioi Gosu..

Juu itse kyllä opin virheistäni enkä aijo enää Gosun palvelimesta sanoa halaistua sanaa.. Sen enempää väittää sitä toimivaksi kuin kertoa että se lagittaa.

Mutta siis asiaan.

"goSupermodelin käyttäjille
Lähetän tämän kirjeen, jotta osaatte varautua tarkastukseen. Internetin sivistystoimi on palkannut minut selvittämään, opitteko mitään tätä sivustoa (goSupermodelia) käyttäessänne.
Tulevien neljän viikon aikana laadin raportin sivustolla (goSupermodelissa) havaitsemistani asioista. Mikäli sivusto (goSupermodel) ei mielestäni palvele sivistämistarkoituksessa vaan tuhlaa käyttäjiensä aikaa, esitän sivuston muuttamista niin, että 90 % sisällöstä on koulutuksellista.

Esimerkkejä koulutuksellisesta sisällöstä ovat matemaattiset tehtävät, oikeinkirjoitusharjoitukset ja maantiedon kokeet.

Terveisin

Herra Gerard Gerland
Tarkastaja, Internetin sivistystoimi

Ei pahalla mutta ainakaan itse en ole koskaan kuullut mistään Internetin sivistystoimesta, eikä myöskään herra Geraldin nimellä löydy mitään. Epäilen että kyseessä on kuvitteellinen henkilö sekä kuvitteelinen kampania.

Itseä kuitenkin hämmästyttää se miten vakavasti Gosu käskee meidän ottaa kaiken mitä sanomme ja teemme.

Kaiken pitää olla todenperäistä ja vakavaa..
Ja mitäs sitten itse tehdään jokin tällainen "pila" meille?

..

Ihmettelen täsäs vain että mitä ylläpidolla on mielessään.. Ja miksen minä ole mitään tuollaisesta sivistystoimesta kuullut.

Agenttirusakko pitää korvansa auki ja ...
Okei ehkä vaan keskityn koodaamaan sitä opinnäytetyötäni. 8-)
--
Image made by 

MayaPatch

from Deviantart.com

4 comments:

  1. minuu ärsyttää sikanaa tollai uutinen, koska oikeesti, gosussa ollaan VAPAA-AJALLA EIKÄ SILLON KUULU KU TEHÄ LÄKSYT
    vaikka tää oiski joku gosun pila, se on tosi tyhmä koska oikeesti, hyi
    :DDDD

    ReplyDelete
  2. http://i-love-cotton-candy.blogspot.fi/2013/08/haastetta.html haastoin sut :)

    ReplyDelete
  3. Hei, sua puolet nuorempikin tajuaa että kyseessä on samanlainen seikkailuviihdyke käyttäjille kuten Tohtori X -juttu! Tarkoitus on vaan järjestää goSuttajille tekemistä ja ite olen ainakin kiitollinen siitä.

    ReplyDelete
  4. Kieltämättä Gosupermodel antaa hyvin ristiriitaisen kuvan itsestään, esimerkiksi näillä sekavilla viesteillä, tai vaikka viimeaikoina paljon puhuttaneilla gostara valinnoillaan.

    Mutta mainittakoon, että tähän sekavaan tai "hälläväliä" asenteeseenhan törmää myös muissa lapsille ja nuorille suunnatuissa nettisivustoissa.

    ReplyDelete