Thursday, April 30, 2015

Pikkujuttu Gosusta

Jos mulla olis energiaa ja jaksamista tekisi kyllä mieli selvittää gosun ylläpidolta että miksi mallini poistettiin ja selittää niille etten minä kyllä mitään yhteystietoja levitellyt.
Hommasta tekee hauskemman se että mä nimenomaan tein aiheen jossa harmittelin tilannetta (jossa Cela oli paineen alla) ja osoitin sääliväni Celaa. Tämä aihe poistettiin samoihin aikoihin kuin mallini.
Toisaalta en usko Gosun ylläpidon kykenevän rehtiin toimintaan saati järkevään keskusteluun joten taidan antaa olla. Mutta myönnän että ketuttaa koska mielestäni mallini poistettiin ilman pätevää syytä.  Ja siis Somebody_ :n malli on yhä Gosussa vaikka hän kirjoitti pariin otteeseen watAgamen johdon nimen foorumille. Minä taas en.. Kunhan linkkasin päivää aikaisemmin lehtiartikkelin jossa haastateltiin watAgamen johtoa Momiosta.

--
 Gosutuksesta kun tullut paha tapa ja näin. Mut kai sitten pitää keksiä uusi harrastus ja keskittyä sen oman sivuprojetktin alpha-vaiheen viimeistelyyn.

Ja siis uutta mallia en ole aikeissa tehdä saati maksaa Gosusta ihan sillä että en koe että ylläpito osaa olla asiallinen tai suhtautua yhtään mihinkään ilman omia tunteenpurkauksiaan.