Thursday, April 30, 2015

Pikkujuttu Gosusta

Jos mulla olis energiaa ja jaksamista tekisi kyllä mieli selvittää gosun ylläpidolta että miksi mallini poistettiin ja selittää niille etten minä kyllä mitään yhteystietoja levitellyt.
Hommasta tekee hauskemman se että mä nimenomaan tein aiheen jossa harmittelin tilannetta (jossa Cela oli paineen alla) ja osoitin sääliväni Celaa. Tämä aihe poistettiin samoihin aikoihin kuin mallini.
Toisaalta en usko Gosun ylläpidon kykenevän rehtiin toimintaan saati järkevään keskusteluun joten taidan antaa olla. Mutta myönnän että ketuttaa koska mielestäni mallini poistettiin ilman pätevää syytä.  Ja siis Somebody_ :n malli on yhä Gosussa vaikka hän kirjoitti pariin otteeseen watAgamen johdon nimen foorumille. Minä taas en.. Kunhan linkkasin päivää aikaisemmin lehtiartikkelin jossa haastateltiin watAgamen johtoa Momiosta.

--
 Gosutuksesta kun tullut paha tapa ja näin. Mut kai sitten pitää keksiä uusi harrastus ja keskittyä sen oman sivuprojetktin alpha-vaiheen viimeistelyyn.

Ja siis uutta mallia en ole aikeissa tehdä saati maksaa Gosusta ihan sillä että en koe että ylläpito osaa olla asiallinen tai suhtautua yhtään mihinkään ilman omia tunteenpurkauksiaan.

5 comments:

  1. Sä taisit ottaa gosun aika henkilökohtasesti, ja gosun ylläpito sut vielä henkilökohtasemmin. (nehän ne työpaikat oikeesti menettää.)

    ReplyDelete
  2. Look what I found

    http://captiongenerator.com/38959/Gosusta-tulee-maksullinen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei mä muistan ton. XD
      Eheheh. Kauheeta. :-D
      ..
      Eiku siis sillon joskus joku puoltuttu gosusta teki ton läpällä. Jotenkin karmivaa miten se itseasisassa oli pelottavan oikeassa. :(
      ..
      Ja joo luultavasti jos ton videon jakaa gosus ja toteaa että tollasta menoa siellä ni tulee varmana mallinpoisto. Okei lol. Nauran vedet silmissä täällä
      -Kimba aka. Varjokani

      Delete
  3. Ehkä tollasen videon jakamisesta joutaakin pienelle aikalisälle, mutta aikalisää on siellä nyt jaettu muutenkin runsaasti.

    Gosussa pyöri pidemmänkin aikaa idea että gosulaiset menisivät yhdessä soittamaan musiikkia musiikin soitto sivustolle. Ihanana ideana siis se että ihmiset jotka ovat gosussa tutstuneet toisiinsa haluavat viettää aikaa ja musiikkia yhdessä, tavalla jota gosu ei tietenkään tarjonnut. (voi olla että teknisesti moisen haaveilu gosuun olisi mahdotonta ainakin lyhyellä tähtäimellä) Mutta olisiko vastaavaa voinut koodata gosuun tämän parin vuoden aikana?

    No jokatapauksessa ressukka erehtyi nimeämään kanavan ihmisiä yhdistävän asian eli gosun mukaan. Ja tämäkös rupesi närästämään tahoa joka pystyi jakamaan aikalisää gosussa...

    Noh täältä katsottuna toi gosun toiminta näyttää hirmu itsetuhoselle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunnen henkilön josta puhut ja puhuin hänen kanssaan tapauksesta eilen. Hupsua sinänsä että Plug.dj-huone on ollut jo YLI vuoden tietääkseni samalla nimellä ja etusivun kessa. Jo on ihme ettei ylläpito MUKA ole huomannut sitä aikaisemmin.. toisaalta ehkä nyt kun Kimbaa ei enää ollut jota stalkata 24/7 joutui ylläpito hankkimaan uuden harrastuksen.

      Delete