Tuesday, May 26, 2015

Musiikkiah..

Kuuntelen tässä ranskankielistä
Description de l'image Le Bossu de Notre-Dame.png.
soundtrackia ja pakko sanoa että vaikuttaa työmotiiviin positiivisesti. Tai itselle sellanen kunnon Epic-feeling kun tekee töitä. Musiikilla ja sen kuuntelulla on ainakin itsellä tosi positiivinen vaikutus siihen miten työtäni jaksan tehdä. Ja jaksanko vai en? Ja mielialaan myös. Suosittelen lämpimästi kaikkia joilla vaan on tilaisuus töissä kuunnella musiikkia tekemään sitä. Tietenkin täytyy varoa ettei vahingossa käy niin ettei tee töitä, vaan kuuntelee pelkkää musiikkia.

Ja joo tämä nyt vaan oli tällainen lyhyt ylistyspostaus Alan Menenille jonka käsialaa tämäkin ihanuus on. Tai siis ainakin yritin kirjoittaa lyhyesti. Mutta jo nyt huomaan epä-onnistuneeni ja pahasti. Hahahah. No kestäkää.

Ja sanokaas muuten että minkalaiset asiat teitä kiinnostavat? Mitä minun pitäisi postata tänne? ;-)
Ideat otetaan vastaan.

2 comments:

  1. No kun tämä on sun blogi niin kirjota ihmeessä sun elämästä ja sun fiiliksistä ja sillee! Ihan päivittäisiä fiilareita ja tapahtumia, juu nou? Täällä on yksi joka ois kiinnostunut ja mieluusti kommentelisin myös! :)

    Mun mielestä on jotenkin aina kivointa lukea ihmisten elämästä sillee tunnepuolelta. Totta kai on kiva lukee että mitä se ja se on tehnyt, mutta enemmän kiinnostaa se että miltä siitä tuntui. ...En tiedä onko tässä nyt edes järkeä.

    Mut niin! Sähän piirrät paljon(?) niin laita sun taidetta näkyville! Ja vaiks jotain tarinoitakin jos semmosia kirjotat useinkin.

    Emmää muuta keksi :c

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo. Niin oon ajatellutkin. Mutta nyt kun on ollut työkiireitä niin ei ole ehtinyt piirtämään sitten yhtään. Ja sitten kun vihdoin ehtisi ei vaan enää jaksa.

      Delete