Friday, May 29, 2015

Gosun ulkopuolella?


Taas tulee kohta viikko täyteen ilman Gosua. Joo yhä tuntuu haikealta ja oudolta mut joo. Toisaalta sitä rupeaa miettimään miten jokainen meistä on jatkanut elämäänsä ja harrastuksiaan. Ja mikä meissä on muuttunut.

Mulle oli omasta mielestäni iso askel kun uskalsin omalla nimelläni käydä sanomassa hei tuonne Gosun Face-ryhmään. Joo vaikutan aika monen mielestä seurankipeältä ja sosiaaliselta otukselta, mutta ne jotka mut oikeesti tuntee voi kertoa että mitä enemmän höpisen sen enemmän mua pelottaa. Tai siis peitän juttelemalla turhanpäiviäistä roskaa sen että mua pelottaa hirveästi ihmisten lähellä (Varsinkin omalla nimellä Tuntemattomien lähellä). Ja siten myös kokeilen ihmisten tapaa suhtautua läsnäolooni. Joo mulla on yhä eläimellisiä piirteitä jäljellä joista oon tänne purkanut lähinnä enkuksi. Mut siis lyhyesti koulukiusaaminen + valehtelevat ihmiset = paniikkihäiriöinen otus joka pelkää kaikkia ja kaikkea.

Mut joo itsestä toisaalta tosi mahtavaa miten oon pariin upeaan ja ihanaan ihmiseen nyt tutustunut paremmin kuin koskaan jos Gosua ei oltaisi suljettu. Joo te ihanat tunnistatte kyllä itsenne. Puhuin teille viimeksi eilen illalla ja tänään aamulla. :P

Mutta hei. Joo netisivuprojekti on yhä kesken (anteeksi) mutta valmistuu kokoajan.. hitaasti. Tällähetkellä VIELÄKIN pitää väsätä ulkoasua. Mutta yritän saada sen tehtyä. Lupaan. Ja kun Candykitten palaa conista me ruvetaan tosiaan töihin.. (eikun nukkumaan). Joo  ollaan laiskoja ja sillon kun on vapaa-aikaa ollaan töistämme tosi uuvuttuja. :(

Mut ei aijota luovuttaa. Aijotaan tehdä teille ihana forkka jossa hölistä nikin kanssa ja viettää laatuaikaa. Ja mahdollisesti jotain peliäkin ollaan suunnittelemassa. :P

Mutta hei kertokaa ja kommentoikaa miten teillä menee?
Erityisesti mua kiinnostaa miten teillä joilla ei ole Facea / jotka ette ole Gosun faceryhmässä menee? On iso ikävä kaikkia ihania Gosukavereita. :(

Joo Gosu oli mulle kuin perhe. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Niin hyvässä kuin pahassa.

1 comment:

  1. Niin gosu oli paikka jossa pystyi tutustumaan toisiin ihmisiin. Toisiin hyvinkin pintapuolisesti ja satunnaisesti, kuin ohikiitävä vilkaisu kaupan kassajonossa. Mutta väliin sattui aina ihmisiä joihin tuli tutustuttua vähän paremmin, juteltua, aluksi niitä näitä kunnes ruvettiin puolisäännöllisesti vaihtamaan kuulumisia.

    Itse olen pitänyt aika tarkkaa rajaa ketä netissä tapaamia ihmisiä tapaan irlissä, mutta useampikin on löytänyt gosusta hengenheimolaisia ja siellä on päässyt alkamaan monta aitoa ja hyvää kaverus suhdetta.

    Tässä tulee myös nyky gosun fundamentaalinen ongelma, se että se maksaa. Tottakai gosu on liiketoimintaa siinä missä moni muukin netti lafka, mutta kun se ei myy nykyaikaista nettisaittia joka keräisi yhteen uusia tuttavuuksia vaan yrittää rahastaa vanhoilla kaverisuhteilla.

    Paljonko kaveruus sitten maksaa? Se ei ole ilmaista. Minulla on paljon kavereita jotka ehdottelee, että minun pitäisi ostaa joku peli, ja tulla pelaamaan heidän kanssa, tai ihan vain kaupungille shoppailemaan lähtö, ne asiat eivät ole ilmaisia, kuten ei muutkaan tekstiviestit tai puhelut. Mutta haluaako kaksi ihmistä pistää kympin lisää siihen että voisivat tavata jossain ylläpidon hylkäämässä internetin peräkolkassa?

    Ei sinänsä mikään helppo vastaus, minulla itselläni on paysafe koodi ostettuna tuossa monitorin alla, mutta en ole käyttänyt sitä. Tottakai elämässä kannattaa pitää kiinni niistä hyvistä asioista jota siinä on, ja joskus jopa vähän maksaakin niistä. Mutta gosun kohdalla jotenkin pelkään, että ne rahat jota maksan eivät mene hyvään tarkoitukseen.

    Tilanne olisi heti erillainen, jos gosu kehittäisi sivustoa, ja olisi edes teoreettinen mahdollisuus että sinne tulisi uusia ihmisiä joita tavata. Nyt tilanne on kuitenkin se että siellä olevat vanhat kaveruus suhteet täytyy siirtää jonnekkin muualle (halvempaan) paikkaan.

    Heitetään loppuun vielä vertaus. Jos minä otan taskuuni kympin, ja lähden sillä jätskille kavereiden kanssa, maksan siitä että jätski baarin omistaja on hankkinut valmiiksi jäätelöä, ja hän pitää puhtaana ja viihtyisänä baarin.

    Gosu on kuin ostaisit jätskiä kaupasta, ja sen jälkeen baarin pitäjä pyytäisi sisäänpääsy maksun hieman nuhjuiseen baariin joka antaa vain aikamatkan menneisyyteen, jossa voit sitten syödä omia eväitä.

    Ps. toivon onnea ja menestystä oman saitin tekoon. =)

    ReplyDelete